Gcoach.nl/RobHuinink


 

Een coach met een ‘melkdiploma’

 

U bent een modern ondernemer. U hebt een melkveehouderijbedrijf dat de komende jaren flinke veranderingen voor de kiezen krijgt. Om die veranderingen goed te kunnen verteren, worden eisen gesteld aan uw ondernemerschap, maar ook aan uw persoon. Van een vakman wordt u meer en meer manager die snel moet kunnen schakelen, talenten kan ontwikkelen, een duidelijke koers vaart. Coaching is een intensieve vorm van begeleiding, waarbij u als ondernemer wordt gestimuleerd in uw persoonlijke ontwikkeling.

 

Specialist in de agrarische sector

Steeds meer agrarische ondernemers sparren met een coach. Ik ben zo’n coach, maar heb wel een ander vertrekpunt. Ik ben gespecialiseerd in de agrarische sector, herken de problemen waar u tegenaan loopt, weet wat voor u moeilijk is. Zoals het bedrijf uw passie is, is het mijn passie om melkveehouders te laten groeien in hun ontwikkeling en bedrijf. Mijn werkwijze is anders dan die van reguliere coaches. Ik houd u een spiegel voor, ben kritisch en raak meteen de essentie. Omdat dit duidelijkheid schept en sneller werkt. Ontdek dat een coach met een melkdiploma zo zijn voordelen heeft.

 

Loskomen van denkpatronen

Steeds meer melkveehouders schakelen mij in als hun persoonlijke adviseur en sparringpartner. Op een verrassende en prikkelende manier zorg ik er voor dat u als ondernemer los komt van bestaande denkpatronen, op een andere manier tegen problemen leert aankijken. Welk doel u met de coaching ook wilt bereiken – groei van uw bedrijf, het werken met personeel, evenwicht tussen werk en privé – ik begeleid u er naar toe. Mijn vertrekpunt is altijd dat u alle benodigde ondernemerscapaciteiten gewoon bezit. U bent zich er alleen niet altijd van bewust. Maar daar zorg ik wel voor.

 


 

Direct contact

Telefoon:
+31 (0)6-13807901

Email:
info@huininkadvies.nl


twitter facebook linkedin


Nieuwsbrief