DUURZAAMbedrijf brengt plezier in het werk terug

 

Met Duurzaambedrijf brengt u heel concreet structuur en regelmaat aan in de werkzaamheden op uw bedrijf, waardoor de bedrijfsvoering gericht wordt geoptimaliseerd. Duurzaambedrijf van Huinink Advies zorgt dat er voor dat problemen die ontstaan snel kunnen worden aangepakt. Het concrete resultaat? Duidelijkheid, rust en meer werkplezier!

 

Een concreet plan als basis

Duurzaambedrijf resulteert heel concreet in een plan waarin staat beschreven hoe u het bedrijf zo optimaal mogelijk runt. Ik stel het plan samen met u op. Daarvoor doorlopen we verschillende stappen. We brengen samen in kaart wat uw toekomstvisie is en inventariseren aan de hand van een vragenlijst de activiteiten die dagelijks, wekelijks en maandelijks gebeuren. Samen leggen we de activiteiten vast in protocollen. Een protocol beschrijft hoe een activiteit tegen zo laag mogelijke kosten, met zo weinig mogelijk werk en met een zo goed mogelijk resultaat kan worden uitgevoerd. Werken met protocollen verkleint de kans op fouten, bespaart tijd en geld en maakt dat ook probleemloos vreemde arbeid kan worden ingezet.

Duurzaambedrijf gaat uit van de gedachte dat de hele bedrijfsvoering staat of valt bij de gezondheid van de dieren. Daarom is in het plan volop aandacht voor het medicijngebruik en de gezondheidsstatus van de dieren.

 

Meer plezier in het werk

Tal van melkveehouders werken al met Duurzaambedrijf. Ze kunnen sneller reageren wanneer er problemen zijn, zetten de puntjes beter op de i, zien minder zaken fout gaan op het bedrijf, hebben een goede basis voor de toekomst onder het bedrijf liggen en hebben meer plezier in het werk en het bedrijf. Zo’n Duurzaambedrijf wilt u toch ook? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.


 

 

Direct contact

Telefoon:
+31 (0)6-13807901

Email:
info@huininkadvies.nl


twitter facebook linkedin


Nieuwsbrief